图片6.jpg


HVEM ER VI
Sunwebcamer en sikkerhed kameramærke under GATESEA teknologi,med fokus på tilfældig og fremstillingafhøjtydende WIFI / 3G / 4G IP kamera & Solar drevet trådløs udendørs overvågningskameraeri verden. Sunwebcam blev udviklet og patenteret en low-power, trådløse hardware og cloud software, der gør det muligt til slut solar powered systemer, som er halvdelen af udgifterne af alternativer og meget enklere at installere og administrere. Vi markedsfører vores produkter i byggeri, webstedssikkerhed, industriel automation, olie og gas, landbrug, retshåndhævelse og miljøovervågning.


Vores fabrik

GateSea Tech samarbejdede med sever større universiteter for talent dyrke, med succes forvandlet den nyeste sol fotovoltaiske og trådløse kamera teknologi til produkter fordele, 8 kandidater og 25 bachelorer professionelle eksperter arbejder for GateSea Tech tilfældig team, mere end 8% selskab indkomst havde været investeret i denne afdeling hvert år, GateSea Tech genereret 20 patentansøgninger for nye opfindelser på bare et år i 2015.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Team og projekter

Vi tilslutter os projekter omfatter:

Projekt af Base station overvågning - Kina mobiltelefon kommunikation samarbejde

Overvågningen af projekterne landbrugs - kinesiske Academy of Sciencese

Overvågningen af projekterne landbrugs - Beijing Normal University

Projekt af byggeri overvågning - Jun hua fast ejendom

Projekt af byggeri overvågning (OEM kamera og platform) – en berømt sikkerhed løsning firma

Projektet af miljømæssige Mnitoring – en sikkerhed løsning firma


Vores produkt

HVAD VI TILBYDER
Solar drevet trådløs udendørs overvågningskameraer
Sunwebcam sælger og understøtter højtydende WIFI / 3G / 4G IP kamera med solenergi indstillinger til forskellige applikationer.
Custom og OEM løsninger
Vi ville være glade for at drøfte brugerdefinerede programmer og konfigurationer for at gøre dit projekt til en succes.


Produkt anvendelse

Vi markedsfører vores produkter i byggeri, webstedssikkerhed, industriel automation, olie og gas, landbrug, retshåndhævelse og miljøovervågning.


Vores certifikat

Alle produkter har bestået Kina obligatorisk certificering (CCC) forordninger, nogle produkter har været certificeret af CE, UL og FCC reglerne.

Produkt Patent herunder IP67 vandtæt sats, Patent på opfindelsen (batteri), mønster for produktet (Design).


Produktionsudstyr

Med mest avancerede Tyskland mærker fotovoltaiske solpaneler laminering maskine, solcelle laser cutting maskine, høj præcision chip sortering maskine, Siemens bredbånd puls aging linje, virksomheden årlige kapacitet nået peak produktiviteten af 1.7MW solcelle modul og 5000 sæt sol kamera.


Produktion marked

Inspirere til en ny Vision

Du nok har bemærket er der en fiberdug taske trykte "professionel solar kamera og løsning manufactory" vises i alle vores projekt hjemmesider, det fulgte GateSea Tech teknikere over hele Kina, selv om udenlandske byggepladser... Efter forbigående stop på hvert sted, vi forlod hæderkronede solar kamera, så gør dig klar til næste destination. Det er almindelige ligesom os, men du kan føle vores enkle lykke, vores vedvarende engagement til ansvar, vil du finde ud masser af bemærkelsesværdige kvaliteter, når du ved mere om os, vi er altid på farten for en miljøvenlig verden, og vi er virkelig taknemmelig for din følgesvend.


Vores service

Vores tilfældig afdeling består af et team af specialister, der har over 15 års erfaring i softwaren og hardware udvikling varierer industrier og god til at levere tilpassede og OEM løsninger omfatter:

· Kamera konfiguration tilpasning

· Brugerdefineret konfiguration

· Brugerdefinerede funktioner

· Mobiltelefonprogrammet tilpasning

Brugerdefinerede og mærkevarer brugergrænseflader

Understøttelse af specifikke felt ansøgning

Dato analytics og alarmering funktioner

· Cloud-udbydere adgang til tilpasning

图片7.png  
 
HVEM ER VI
Vores tilfældig afdeling består af et team af specialister, der har over 15 års erfaring inden for software og hardware developmentin sikkerhed kamera og sigter mod at levere de nyeste innovative produkter og teknologier til konkurrencedygtige priser.
图片8.png 
 STÆRKE TEKNISKE TEAM
Vi yde stærk teknisk støtte til custom og OEM løsninger, særligt for byggeri, olie og gas, landbrug og miljøovervågning projekter.
图片9.png

 
PATENTEREDE TEKNOLOGIER
Gennembrud i at reducere strømforbrug af kameraer og smart opladning af sol batteri. Dette har gjort solenergi pålidelig, effektiv og meget meget lavere pris end nuværende generation systemer.
图片10.png  
 
OVERKOMMELIG PRIS
Sunwebcam professionel hjemmeside kameraer er halvdelen af udgifterne til alternativer. Seriøst, se sammenligningen her.


HVORFOR VÆLGE OS?

Sunwebcam er en ny race af webstedet kameraer. Der er 3 grunde til at overveje Sunwebcam:
·Patenterede teknologier– gennembrud i at reducere strømforbrug af kameraer og smart opladning af sol batteri. Dette har gjort solenergi pålidelig, effektiv og meget meget lavere pris end nuværende generation systemer.

·Certifikater-IP67 Vandtæt sats Patent på opfindelsen (batteri) mønster for produktdesign.

·Stærke tekniske Team– giver stærk teknisk støtte til custom og OEM løsninger, særligt for byggeri, olie og gas, landbrug, Electric Power Grid sikkerhed og overvågning miljøprojekter.

·Overkommelig pris-Sunwebcam professionelle site kameraer er halvdelen af udgifterne til alternativer. Seriøst, se sammenligningen her.


Vi søger i øjeblikket nye kanaler partnere og velkommen mulighed for at høre fra virksomheder, der ønsker at videresælge vores produkter i deres egne kanaler. Kontakt os ved at maile tilinfo@sunwebcam.comeller ringe + 86 76087808162 yderligere priser og tekniske oplysninger.