4G kameraer førte til udviklingen af offentlig Transport overvågning

- May 12, 2017 -

I dag, mange af vores bus systemer er stadig afhængige af IP videoovervågning, det er også et stort felt for vores hele jord at udvikle kraftigt. Mange offentlige transportsystemer nu bruger den nyeste IP videoovervågning system til at overvåge handlingen hele bussen. Overvågningssystemet kræver en masse IP overvågningskameraer 4G. Dette er grunden til, at 4G kameraer kan drive udviklingen af offentlig transport overvågning.

Ifølge relevante projektansatte, blev bussen overvågningssystem først opfundet af Private virksomheder, der driver det offentlige transportsystem. De oprindeligt udviklet sådan et system for at beskytte deres Sishourenyuan ikke af nogle kriminelle angreb. Efter dette, men det langsomt udviklet sig til en overvågningsmekanisme. Der er sådan et overvågningssystem, de lovløse elementer har konvergeret alot, således at forbrydelsen var også reduceret.

1(001).jpg

2(001).jpg

Bus overvågningssystem er ofte forbundet med drift og planlægningssystem. Som et resultat, hvis bussen mødt en trafikulykke er ikke bange, de kan justere afgang ruter i gang, kan du også kontakte sikkerhedscentret hurtigere. Hvis der er nogle problemer med dine passagerer, kan du også komme i kontakt med kontrolrummet ved hjælp af nogle telefonopkald fra systemet, dermed bedre beskytte passagerens personlig sikkerhed

Vi har som regel flere 4G kameraer installeret på hver bus, så oplysningerne i bilen kan være bedre gemt. Med jævne mellemrum kan vi overføre de lagrede oplysninger til vores overvågningscenter, når det er nødvendigt. Dette er også et stort højdepunkt i Netværksovervågning, så mener vi, at under impulser af 4G kameraer. Vores bus overvågning er sikker på at få bedre udvikling.