5 grunde til at bruge Gatesea LED Solar Flood Lights til sikkerhed

- Oct 23, 2018 -

5 grunde til at bruge Gatesea LED Solar Flood Lights for SecurityBilledresultat for sollys


LED sollys er blevet mere populære, da de giver belysning på de fjerneste steder for at sikre sikkerheden. Gatesea sollys kan installeres på næsten alle steder uden behov for en konventionel strømforsyning. Følgende er fem grunde til at gennemføre dem.


1.Gør klar synlighed af områder fra en afstand for at se nogen der bevæger sig i eller omkring området.

Dette kan opnås ved at have lysene i drift hele natten eller ved at bruge en bevægelsesdetektor. Motion giver de samme sikkerhedsniveauer; dog muliggør meget mindre strømforbrug, da lysene kun vil fungere, når der flytter noget i området. Detektiv, lysene kommer i et bestemt tidsrum og giver mulighed for, at nogen synligt kan se, hvad der er slået fra bevægelsesdetektorerne. Bliver lys i 30 sekunder og skifter tilbage til Dim-tilstand, hvis der ikke registreres yderligere bevægelse


2.Remove potentielle skjulesteder omkring ruter, der rejses af fodgængere.

Solstrømslampe kan lyse op i et helt område og fjerne skjulesteder omkring ruter, som fodgængere skal rejse. Deres lysspredning er typisk meget større og efterlader meget mindre område i mørket. Dette kan give øget sikkerhed og sikkerhed til fodgængere i ethvert område, uanset om det går i en park, mod en parkeringsplads eller ned ad en gangbro.


3.Assist brug af andre sikkerhedsanordninger såsom kameraer i området.

LED-lys giver også bedre belysning til kameraer for visuelt at se, hvad der er i området på et givet tidspunkt. Sollysdiodens overspændingslys kan fungere på et lavere lysniveau til brug i kameraet og derefter skifte til et højt drevet lys, når bevægelse aktiveres for at øge synligheden og afstanden til kameraets syn. Dette ville sikre, at sikkerheden i området har fuld synlighed for, hvad der foregår på et bestemt sted på et præcist tidspunkt. Du kan endda kombinere de soldrevne oversvømmelseslys og sikkerhedskamerasystem til en.


4.Fag og angiv, om nogen overtræder din ejendom

Afskrækkende kriminalitet er den største rolle, som et LED-sikkerhedslys giver, og solenergi tillader dem at fungere, selvom strømmen er ude. Kriminelle er ikke kendt for at operere, hvor de let kan fanges og belyser området med gode LED-armaturer, der fungerer uanset hvad der hjælper med at afskrække kriminalitet i området og også give let anerkendelse, hvis der skulle ske noget.


5. Forbedre natten fodgænger trafik og følelse af sikkerhed.

At give øget sikkerhed og sikkerhed gennem belysning af et område kan øge fodgængertrafikken og få folk i området til at have en følelse af sikkerhed og sikkerhed. For virksomhedsejere er dette gavnligt to gange; først ved at øge kundetrafikken og for det andet ved øget sikkerhed for medarbejderne. Hvis kunderne føler, at din virksomhed har givet belysningen og skabt et sikkert sted at besøge, vil de være mere tilbøjelige til at vende tilbage. For medarbejderne giver det en velvære, at arbejdsgiveren sørger for den nødvendige belysning for at sikre deres sikkerhed og få dem til at føle, at deres sikkerhed har højeste prioritet. Desuden er sollyset ideelt til parkeringspladser, passager, gader, lokalsamfund , græsplæne, haver, gårde mv.


Ved du, hvad andre grunde skal du bruge LED solfangerlamper til sikkerhed?

udveksle og diskutere !!