Solar Flood Lights Køb Guide

- Oct 26, 2018 -

Solar Flood Lights Køb Guide

微信图片_20181026162553

Det ser ud til at være det bedste sollys, der er mange faktorer, der bør overvejes. Det ser ud til, at det ikke er nemt at finde den rigtige, der kan tilfredsstille dine behov. Vi har kompileret en liste over nogle overvejelser for at se efter sollys.


1. Belysningsområde:


Første ting du skal overveje er, hvor du planlægger at bruge et sollys til at belyse. Det område, du skal belyse, bestemmer, hvilken type sollys du kan vælge. Og dette bestemmer også kravene til holdbarhed og lysstyrke. Faktisk der For nogle, der kan bruge en til at belyse din hoveddør. Og nogle oversvømmelseskilder kommer også med en bevægelsesføler, der kan tænde lyset automatisk, hvis nogen nærmer sig hoveddøren. Døren er kun et lille område, så et lille oversvømningslys er nok. Men hvis du har brug for at belyse et stort område omkring dit hus, er et stort lys et godt valg. Efter, inden du køber, skal du kende den samlede størrelse af det område, du skal belyse.


2. Typer af lys:


På markedet er der flere typer sollyslampe, du kan vælge imellem, herunder sikkerhed, landskab, alt-i-en, bevægelsesføler og eksternt solpanel. Solvarmeflodlys er meget udbredt og er de mest populære I dag er de forskellige fra andre typer og de er udstyret med en bevægelsesføler, som kan tænde lysene, hvis der registreres bevægelse. Nogle modeller giver dig mulighed for at justere følsomheden, som kan forbedre dens nøjagtighed og forlænge holdbarheden. Hybriddesignet er meningsfuldt. Hybriddesignet er meningsfuldt. For eksempel, hvis vejret er dårligt, kan batteriet ikke oplades helt. I denne situation kan du bruge et kabelforbundet kabel Strøm til at tænde lyset. Uanset hvordan vejret kan, kan hybridlyset fungere. En anden type er et flodlys med et eksternt solpanel. Du kan placere det adskilt solpanel langt væk fra oversvømmelseslyset. Du kan f.eks. Placere solpanelet på taget for at modtage mere solskin om dagen for fuldt opladning af batterierne.


3. Lysniveau:


Du vælger et flodlys er primært fordi det er let nok, og mængden af lys, en oversvømmelse kan producere, betyder virkelig noget. For eksempel kan oversvømmelseslyset du vælger ikke dække en hel græsplæne, så du skal muligvis købe en ekstra en. Det er spild af penge. Lumens bruges til at måle lysets lysstyrke. For eksempel kan et stearinlys producere omkring kun 12 lumen af lys. I almindelighed kan en 23-watt pære producere ca. 1.500 lumen af lys. Vær opmærksom på oxidproduktionen og afgøre, om det lys du vælger kan dække det område, du planlægger at belyse.


4. Holdbarhed:


Muligheden for sollys er også meget vigtigt. De vandtætte overspændingslys er designet til at montere udvendige skal have en højere kvalitet og holdbarhed end andre universelle flodlys. Hvis du har brug for en topkvalitet, skal den du vælger være vejrbestandigt. Har en holdbar lysskærm og et metalhus. Topkvalitetslysene tåler enhver dårlig vejrtilstand og kan endda bruges i kolde vintre. Men hvis du bor i et område, hvor der er et godt klima, behøver du ikke at købe et dyrt og en lidt overkommelig solflod lys er nok.


5. Størrelse:


LED-pærer tendens til at være meget små, så de tager kun lidt plads i et flodlys. Men nogle lys har tendens til at være store på grund af andre store komponenter. Derfor skal du overveje denne faktor, når du vælger en. Og du skal hvor du skal placere et oversvømmelseslys og hvor meget plads der er til rådighed. Generelt er solfangerlamper så små som 5 × 5 tommer eller så store som 20 × 20 tommer. Og solpaneler kan tage meget plads. Hvis det er en alt-i-en-enhed, skal du overveje dette. Hvis solpanelet er aftageligt, skal du også overveje, hvor du skal montere det.