Solar 4G kamera og skov brandsikring

- Nov 09, 2017 -

Der er to former for forebyggelse af skovbrande, en er menneskelige forsvar og en er teknisk forsvar. Den menneskelige forsvar er at have observation tower overvågning, det er gennem observation platform til at observere forekomsten af skovbrande, bestemme placeringen af ilden, rapportere ilden, dens fordele er dækningen er større, effekten er bedre. Mangel på levevilkårene i fjerntliggende skovklædte områder uden et vagttårn; sin observation virkninger er begrænset af topografi, med små dækning, døde vinkler og tomme felter, som ikke kan overholdes. Det er umuligt at overholde de store områder af ild, resterende brand og underjordiske brand. Torden og lyn kan ikke ses; Observation er en metode, der afhænger af erfaringerne fra lookout. Nøjagtigheden er lavt og fejlen er stor. Andre mennesker er truet af lyn, vilde dyr og skov encephalitis.

Teknisk forsvar, er at bruge 4g trådløse netværkskamera, Fjernovervågning, efter installeret kameraet, kan ingen afstand overvågning skov, uanset hvor langt, så længe han var i brand, kan vi se i overvågningscenter, finde ilden i tide, rettidig alarm , underretter det nærmeste personale til brandbekæmpelse.

Den største fordel af sol 4G kamera er uden opsyn, sikker, miljøbeskyttelse og energibesparelse. Det er det bedste valg for forebyggelse af skovbrande, og den bedste brand forebyggelse værktøj!