Vejen til forebyggelse af trafiknedslag

- Oct 26, 2018 -

Vejen for at forhindre trafikbelastning


Et stigende antal vejkøretøjer er mere tilbøjelige til trafikproblemer. Det er mindre sandsynligt at sende trafikpolitiet til at kontrollere trafikstrømmen i byen. Hvad er den bedre måde at forhindre trafikbelastning på?

Gatesea solbeskyttet sikkerhedskamera er udstyret med en intelligent analyseplatform. Den trafikbaserede intelligente analyseplatform er hovedsagelig designet til at forbedre funktionerne i de eksisterende overvågningsressourcer af trafikpolitiske afdelinger.

Desuden indsamler den information, der inkluderer køretøjets strømning, gennemsnitlig kølængde, mætning, tidsbelægningsprocent, gennemsnitlig køretøjshastighed, afstand mellem køretøjshoveder, banetæthed, banekapacitet og gennemsnitlig tidsbaseret afstand mellem køretøjets hoved, systemet kan differentiere køretøjstyper (herunder små køretøjer, mellemstore køretøjer og store køretøjer), opdele køretøjets strømninger efter køretøjstyper og realisere dynamisk påvisning af køretøjets strømning.

I et ord kan Gateseas solbeskyttede sikkerhedskamera hjælpe politiet med at erhverve detaljer om vejen. Dette er den bedste måde at gøre begge dele på.