Tip til at beskytte dit barns sikkerhed derhjemme

- Nov 12, 2018 -

Tip for at beskytte dit barns sikkerhed hjemme


  • Gennemgå grundlæggende sikkerhedskompetencer

Selvom du føler dig sikker på, at dine børn kender grundlæggende hjemmesikkerhedsevner (førstehjælp, køkken sikkerhed osv.), Skal du i det mindste vurdere, hvor alt er, og hvad de behøver at vide, hvis nogen bliver skadet, mens du er væk.


  • Sikre baghaven


Hvis du har en pool i din baggård, sæt et hegn og lås porten for at forhindre børn i at falde i eller drukne. Hvis du bruger pesticider eller herbicider, må du ikke lade dine børn gå ind i gården alene i mindst 48 otte timer efter påføring, så de ikke udsættes for disse kemikalier.


  • Sikre dit hus

Hvert hus skal have røgdetektorer som brandbeskyttelsesforanstaltning. Tag et ekstra skridt og tilføj også kulilte detektorer. Kulmonoxid er en lugtfri, farveløs gas, som kan være meget farlig, så det er værd at have den ekstra beskyttelse at have disse detektorer i dit hjem.

Et andet nemt stykke teknologi til at føje til dit hjem er vindue- og dørfølere. Afhængigt af hvordan du beslutter dig for at indstille dem, kan disse sensorer udløse en sms eller besked på din telefon, udsende et lille bip eller sprænge en høj alarm.

Overvej også et sikkerhedsovervågningssystem. Bare at sætte et tegn på din gård kan afskrække potentielle indtrengere, når du ikke er hjemme, men din bedste indsats er at oprette et avanceret sikkerhedsovervågningssystem, som du kan arm og afvæbne lige fra din telefon. Tilføj sikkerhedskameraer og se på hvad der sker i dit hjem - når som helst - på din telefon, tablet eller computer.

Gatese a og Cloud Service tilbyder en end-to-end løsning til fjernovervågning. Når du forlader hjemmet, kan dine børn blive kigget af cloud camera control software.

For at få endnu flere ressourcer til at holde dine børn sikkert hjemme, besøg vores hjemmets sikkerhed, kriminalitetsforebyggelse og sikkerhedscenter for børn .