Hvad gør Solar 4G kamera anderledes end andre

- Nov 13, 2017 -

Solar 4G kamera med sit fulde navn Solar 4G trådløse kamera er en ny generation af IOT trådløse netværkskamera fra Zhongshan Gatesea Technology Co., Ltd, som samtidig kan overføre video og lyd og sende forskellige sensorsignaler som signaler af luftfugtighedsføler, vind strømføler og vandstandsensor. Men hvad gør solenergi 4G kamera standout i sådan æra af digitale produkter.

1(001).jpg

Faktisk er mange funktioner i de digitale produkter mere og mere humaniserede for at realisere det mest bekvemme for mennesker, og sol 4G kamera er ingen undtagelse. Som sit navn kan sol 4G kamera sende video og stemme gennem 3g / 4g og wifi netværk. Og det understøtter GPS-funktion, det er meget praktisk for folk at styre kameraerne eksternt.

Arbejdstiden er også vigtig for folk. Folk vil have tvivl om de produkter, der har brug for konstant opladning, hvilket også vil have en dårlig indvirkning på brugeroplevelsen. Solar 4G kamera har lavt strømforbrug, standbytidspunktet er omkring 20 dage, arbejdstiden er cirka 5 dage. Systemet med sol 4G kamera er specielt, det er et fjernbetjeningssystem til batterier, det kan tjekke batteriniveauet når som helst, og det kan vise os, om batteriet er under opladning, hvilket betyder meget for folk både på arbejde og i livet.

Solar 4G kamera kan også understøtte sky tjenester, det kan tage billeder i regelmæssig tid, tage en video i regelmæssig tid, det kan uploade data til sky hjørne for at bevare sikkerheden af ​​dataene. Desuden vil kameraet ikke tabe forbindelsen, så længe der er et signal, mens de traditionelle trådløse kameraer stadig bruger usb omskrevet 4g-modul.

Der er ingen tvivl om, at solar 4G-kameraet er bedre end det traditionelle trådløse kamera, uanset dets funktion og arbejdstid. Det er ikke underligt, at det er populært hos mennesker.