Solar skjult WiFi kamera

Solar skjult WiFi kamera

solbeskyttet sikkerhedskamera Trådløse sikkerhedskameraer beskytter dig til en brøkdel blandt omkostningerne ved traditionelle, trådløse alarmsystemer. Da det ikke er nogen ledninger, er det nemt at flytte kameraerne og bevægelsesdetektorer til enhver placering både indendørs og udendørs. Nogle modeller er designet til at ...

Produktdetaljer

solbeskyttet sikkerhedskamera

图片3.png

Trådløse sikkerhedskameraer beskytter dig til en brøkdel blandt omkostningerne ved traditionelle hårdstyrede alarmsystemer. Da det ikke er nogen ledninger, er det nemt at flytte kameraerne og bevægelsesdetektorer til enhver placering både indendørs og udendørs. Nogle modeller er designet til at klare alle vejrforhold og er designet til ekstreme temperaturer; andre skal placeres inde i vejrbestandigt kamerahus.
Den store ting om solcams sol trådløse sikkerhedskamera er simpelthen fordi de ikke har brug for nogen udenfor hjælpelinjer eller strømforbindelse. De vil blive brugt på en fjernplacering uden strøm eller internetforbindelse. Fordi kameraerne er trådløse, er deres brugervenlighed ubegrænset. Kan nemt overvåge familieaktiviteter, dyr, byggepladser, parkeringshuse, miljøforandringer, universiteter og skoler, private ejendomme og virksomheder.
Selvfølgelig skal de stadig være tilsluttet en elkilde på lang tid. Dette er normalt i typen af batteripakke eller intern elektrisk strøm. Problemet her er imidlertid, at batterier har brug for, at du bliver udskiftet eller strømforsynet. Solceller, der er fastgjort til kameraenheder, kan opladere batterierne konstant. Solar teknologier er forbedret kraftigt i løbet af flere år, og effektivitet og paneler vil endda fungere på overskyet dage. Bevægelsessensorer, der aktiverer, forudsat at aktiviteten er til stede, sikrer, at kameraets driftstid og datalagringsplads på ingen måde bliver spildt.
Hvis du er hjemmeindehaver, skal du bruge dine soldrevne sikkerhedskamerasystemer til at optage, kan ske, mens du er væk, ved at forbinde dem til en optageenhed, muligvis en digital videooptager (DVR), videobåndoptager eller computer. Dit kamera kan også konfigureres til automatisk at oprette forbindelse til en computer og give dig øjeblikkelige meddelelser i tilfælde af brand eller gaslækage. Hurtigere er du væk, du kan finde status for dit ejendomsmiljø så hurtigt som. Det kan også registrere glasindsprøjtninger hver eneste bevægelse i dit hjem.
De nyeste solbeskyttede sikkerhedskameraer er meget for at forstå installationen. De er udviklet, så du nemt kan flytte et kamera til den seneste placering omkring dine ejendele. High power sendere kan være nødvendige for store ejendomme eller arealer. Du kan øjeblikkeligt tilføje nye kameraer på det eksisterende system, da der ikke er ledninger til at håndtere. De solpaneler, der er inkluderet i beskyttelseskameraer, er tilstrækkeligt dimensionerede til at genoplade det indre batteri i løbet af tiden. Der er også en back-up strømforsyning, når batteriet løber tør for natten. Hvis du beslutter dig for at bruge dine sikkerhedskameraer uden problemer i udendørs eller fjerntliggende lokationer, er dette solbeskyttede bevægelsesføler kamera det kloge valg.

Funktioner

1.Høje følsomhed og høj SNR Micro Megapixel CMOS sensor

2.2.8mm-12mmProfessional HD megapixel power zoom linse

3.Support mobiltelefon fjernbetjening, kompatibel med mange smart telefon operativ platform

4.Support abundant netværk protokal: TCP / IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPNP, RTSP og så videre

5.Support FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM / GPRS / EDGE

6.Support 3G / 4G / WIFI 802.11b / g / n trådløst netværk

7.Support ONVIF-protokol

8.Support alarm billeder til at sende e-mail

9.Support alarm billeder uploadet til FTP server

10.Support timer optaget billede uploadet til Micro SD-kort og FTP-server

11.Support static IP, understøtter også dynamisk IP (DHCP)

12.Support P2P Plug and Play

13.Support IE, Google, Firefox browser

14.Built-in webserver for at lette brugeren at bruge standard IE-browseren til at opnå fronten af realtids browsing og indstilling ledelse

15.Support bevægelsesdetektering alarm (kan indstille flere regioner og følsomhed) og sensor alarm

16.Support 10M / 100M netværk adaptive

17.Built i Micro SD-kortspor, Max 128G, timeroptagelse


Undersøgelse