Solar Powered energi trådløs sikkerhed kameraer

Solar Powered energi trådløs sikkerhed kameraer

SOLAR POWERED energi trådløs sikkerhed kameraer Sunwebcam kan beskytte dig på en brøkdel af omkostningerne ved traditionelle hårdt kablede alarmsystemer. Da der ikke er nogen ledninger er det let at flytte kameraer og bevægelsessensorer til ethvert sted, både indendørs og udendørs. Nogle modeller er lavet til at stå...

Produktdetaljer

SOLAR POWERED ENERGI TRÅDLØS SIKKERHED KAMERAER
图片4.png  

Sunwebcam kan beskytte dig på en brøkdel af omkostningerne ved traditionelle hårdt kablede alarmsystemer. Da der ikke er nogen ledninger er det let at flytte kameraer og bevægelsessensorer til ethvert sted, både indendørs og udendørs. Nogle modeller er lavet til at stå til al slags vejr og er forberedt for ekstreme temperaturer; andre skal placeres inde i vejrbestandigt kamera bolig.
Den store ting om trådløs sikkerhed kameraer er simpelthen fordi de har brug for nogen udefra elledninger eller strømtilslutning. Det gør dem anvendt i et fjerntliggende sted uden elektricitet eller internetforbindelse. Fordi kameraerne er trådløse deres anvendelighed er grænseløs. De er i stand til at overvåge familieaktiviteter, dyr, byggepladser, parkering garager, miljøforandringer, universiteter og skoler, private ejendomme og virksomheder.
Selvfølgelig vil de stadig skal tilsluttes en el-kilde på en vis periode. Dette er normalt i form af en batteripakke, eller internt batteri pack. Men problemet her er, at batterier har brug for at blive erstattet eller genoplades. Solceller er knyttet til kameraet enheder kan løbende oplade batterier. Solvarme teknologier har forbedret betydeligt gennem flere år og effektivitet og paneler fungerer selv under overskyet overskyede dage. Bevægelsessensorer, der aktiveres, når aktiviteten er nuværende sikre kamera operationstid og data opbevaringsplads vil ikke være spildt.
Hvis du er helt sikkert et hjem ejer du skal bruge din soldrevne Overvågningskameraer for at fange noget, der sker, mens du er væk ved at forbinde dem til en optageenhed, sige digital videooptager (DVR), VCR eller computer. Kameraet kan også sættes op til automatisk at oprette forbindelse til en computer og give dig onlinemeddelelser, der er helt sikkert en ild eller gas lækage. Hurtigere, du er slukket du kan finde ud af din ejendom tilstand på når som helst. Det kan registrere indbrud i glas som godt hver bevægelse på dit hjem.
De nyeste soldrevne sikkerhed kamera kits er meget nemme at installere. De er udviklet så muligt nemt flytte nogen kamera til den rigtige placering rundt i huset. Høj magt sendere kan være nødvendigt for store ejendomme eller arealer. Du kan medtage nye kameraer mod det eksisterende system nemt siden der aren' ledninger til langs med. Solpaneler, der er inkluderet i beskyttelse kamera kits er tilstrækkeligt dimensioneret til at lade den indre batteri

I løbet af dagen. Der er også en back-up strømforsyning når batteriet løber tør for strøm natten over. Hvis du vil bruge din overvågningskameraer let i udendørs eller fjerntliggende steder, så er denne sol-drevne bevægelse-sensing kamera det smarte valg.

Industrier, der bruger vores Solar drevet sikkerhed kamerasystem:

Sunwebcam er ideel til fjerntliggende steder, der ikke har magt eller internet, hvor ekstern sikkerhed og overvågning skal installeres. Systemet kan er bærbare og flyttes og flyttes nemt.Fælles programmer omfatter:

Byggeri jobsites

Farm & dambrug & plantage

Olie & Gas boringer og produktion

Kritisk infrastruktur

Overvågning af beskyttelsesdøre

Parkeringspladser og veje

Tekniske oplysninger

Model:GSB-100W

Operativsystemet

Embedded Linux

Processor

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Billedsensor

1.0mp:1 / 4" 1,0 megapixel progressive CMOS sensor
1.3MP:1 / 3" 1,3 megapixel progressive CMOS sensor
2.0mp:1 / 3" 2.0 megapixel progressive CMOS sensor

IR-CUT

Support

Linse

C/CS 4mm 3 Megapixel fast linse

Minimum belysning

0,01 lux

Kompression standard

Lydkomprimering

G.726/G.711 (standard er G.711)

Komprimeret transport stream

32kbps-6Mbps, kan selv defineret, standard er 2536 Kbps

Funktion

Opbevaring

Max 128G Micro SD-kort

Bevægelsesdetektering

kan indstille 4 uafhængige bevægelsesdetektering område (følsomhed er 1-100 justerbar)

Alarm kobling

at sende billeder til opkaldt postkasse; Upload billeder og video til FTP
Server; billeder og videoer til SD-kort

4G funktion

Støtte FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA, TD-SCDMA, GSM/GPRS/kant

Fælles specifikation

Pakke

4G WIFI kamera
Solpanel

Samlede vægt

14,5 KG

Pakke størrelse

72 × 23.5 × 76 cm

Arbejdstemperatur

-20℃ ~ + 55℃

Arbejder fugtighed

10% ~ 95% RH

Strømforsyning

DC12V 2A

Beskyttelsens omfang

IP66

strømforbrug

3W (IR LED: Off); 15W (IR LED: ON)

Undersøgelse