Solar Powered Network Camera

Solar Powered Network Camera

Drage fordel af den bedste dækning fra dit udendørs trådløse sikkerhedskamera Er du kløe sat i solcams solcamera? Skynd dig ikke. Der er meget du behøver at vide, før du får din udendørs overvågning det ned. Det er en anden historie - indendørs og udendørs indendørs, du har vægge og ...

Produktdetaljer

Drage fordel af den bedste dækning fra dit udendørs trådløse sikkerhedskamera

图片1.png

Er du kløe sat i solcams sol   kamera Skynd dig ikke. Der er meget du behøver at vide, før du får din udendørs overvågning det ned.
Det er en anden historie - indendørs og udendørs
Indendørs har du vægge og lofter til at strække dine egne sikkerhedskameraer og swimmingpool. nogen speciel bolig til disse, men udendørs? Dit udendørs trådløse sikkerhedskamera er perfekt til ethvert sted. Fordi det er trådløst, kan du sætte det overalt, hvor du kan lide, hvor du har udsigt til udflugter og vinduer, som en person har brug for at forsvare det fra alle slags vejr, ekstrem varme og nysgerrige fugle.
Men hold det. Et baggårds trådløs sikkerhedssystem er meget forskelligt fra mit indendørs overvågningskamera, simpelthen fordi det er nødvendigt at få mere rækkevidde, ca. 24 fod, og det skal virkelig være stærkt nok til at tage billeder selv i lavt følsomt. Dine indendørs kameraer er hjulpet af din indendørs belysning, så der er ingen grund til at få kraftige indendørs kameraer.
I mellemtiden bør udendørs kameraer virkelig være ekstra kraftige til at fange billeder fra enhver afstand pænt lavt lys. Disse skal være dine overvejelser, når du finder dig selv at tænke på at oprette et udendørs sikkerhedskamera til hjemmet. Nu hvor du ved, hvad der foregår ved at have et udendørs sikkerhedskamera, ser det ikke ud til det stærkeste at kigge efter den bedste pasform. Trådløs, men også hvordan virker det?
Stadig spekulerer på, hvordan det fungerer uden disse mennesker ledninger? Dit udendørs trådløse sikkerhedskamera har en indbygget sender og dækker dine smykker. video person. Når den er installeret, sender den videosignaler en bestemt frekvens til modtageren, der er direkte forbundet til en sikkerhedsmonitor inde i huset. Disse er drevet af batterier, der skal oplades med jævne mellemrum, eller disse kan komme igennem med et ekstra batteri, der gør dig klar, når du har brug for disse produkter.
Hvis du har valgt pan-tilt udendørs trådløs sikkerhedskamera model, vil du få et bredere udvalg af dækning, og med et fjernsystem kan du panorere og vippe dit kamera uden besværet med at nulstille kapaciteten uden for dig eller klatre opad . Du kan styre ændringer via din mobiltelefon eller Notebook.
Disse kameraer har kamerahøjttalere, der gør det muligt at kommunikere på den person, der venter uden for døren, uden at udsætte dig selv, selvom du ikke har limet dit tv eller computerskærm, har kameraerne bevægelsesføler, der giver dig besked om bevægelsen. Er faktisk fordi meget dyrt, trods alt med alle disse formidable funktioner, det huske på markedsføring.
Den soldrevne farvekamera eliminerer det hyppige opladning af batteriet. I løbet af dagen er dette udendørs trådløse sikkerhedskamera afhængig af solenergi og klokkeaftener, dets batterier tager kontrol over. Så der er uhindret udendørs overvågning til dit eget hjem, men desuden vil det kunne optage levende billeder under 3 Lux of Light eller målinger af lysstyrke. Bemærk, at denne forbindelse med kameraet ikke er tilrådeligt, hvis du finder en energikilde i nærheden.

图片2.png

Her er vedlagt   Specifikation og data om solcamerasystem, som er test i Zhongshan, Guangdong, Kina. (Teststedets placering er 22.52'N, 113.38'E og den gennemsnitlige årlige solskinstid er 3,5 timer). Du kan som reference i dit land.

Teknisk information

Model : GSB-100W

Operativ system

indlejret Linux

Processor

HI3518E (1,0, 1,3 MP)
HI3518C (2,0 MP)

Billedsensor

1,0MP: 1/4 "1,0 megapixel progressiv CMOS-sensor
1.3MP: 1/3 "1,3 megapixel progressiv CMOS sensor
2,0 MP: 1/3 "2,0 megapixel progressiv CMOS-sensor

IR-CUT

support

Linse

C / CS 4mm 3 megapixel fast objektiv

Mindste belysning

0.01Lux

Komprimeringsstandard

Lydkomprimering

G.726 / G.711 (Standard er G.711)

Komprimeret transportstrøm

32Kbps-6Mbps, kan selvdefineret, standard er 2536Kbps

Fungere

Opbevaring

Max 128G Micro SD-kort

Bevægelsesdetektering

kan indstille 4 uafhængige detekteringsområder (følsomhed er 1-100 justerbar)

Alarmkobling

sende billeder til navngivet postkasse upload billeder og video til FTP
server; billeder og videoer til SD-kort

4G funktion

Support FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM / GPRS / EDGE

Fælles specifikation

Pakke

4G WIFI kamera
Solpanel

Totalvægt

14.5KG

Pakkestørrelse

72 × 23,5 × 76 cm

Arbejdstemperatur

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Arbejdstemperatur

10% ~ 95% RH

Strømforsyning

DC12V 2A

Beskyttelsesområde

IP66

strømforbrug

3W (IR LED: Off); 15W (IR LED: ON)


Undersøgelse