Solar Powered udendørs sikkerhed kamera

Solar Powered udendørs sikkerhed kamera

Solar powered udendørs sikkerhed kamera pakke liste Solar Panel x1 4 G kamera x1 x2 Holder til pol x2 Holder til vinkel x2 rustfri bånd x6 U Ring (89 mm) x2 U Ring (140 mm) x2 tilbehør (skruer, skiver, nødder...) Tekniske oplysninger program konstruktion 100% sol & trådløse,...

Produktdetaljer

Solar powered udendørs sikkerhed kamera

图片6.png

Pakkelisten

Solar Panel x1

4G kamera x1

Beslag x2

Holder til pol x2

Holder til vinkel x2

Rustfrit bånd x6

U Ring (89mm) x2

U Ring (140mm) x2

Tilbehør (skruer, skiver, nødder...)

图片7.jpg

Tekniske oplysninger

图片8.png

Ansøgning

Byggeri

图片9.jpg

100% sol & trådløse, web-baseret og installerer i 20 minutter. At tillade brugere at få adgang til dine kameraer fra enhver PC eller mobil enhed via webbrowser. En enkel løsning for næsten alle byggepladsen under solen, forbedret projektets kvalitet og projektledelse.


Agricluture

图片10.jpg

Farme og gårde er sen, og WiFi og elnettet er generelt ikke available.100% solar drevet understøtter cameraworking 24/7/365! Cloud-tjeneste og Web-applikation giver dig mulighed at logge på fra enhver computer eller smart phone remote monitoringand at modtage påmindelser.


Trafik & veje

图片11.jpg

Den lille størrelse og let vægt af systemallows dem til at være placeret på eksisterende infrastruktur såsom lys poler, trafik pæle, broer, træer. Cloud-tjeneste giver komplet styring af kameraer, links til offentlige Vis sider for realtid trafikforhold.


Byer & offentlige arbejder

图片12.jpg

Subwebcamconsume 1/5 til 1/10th magt af traditionelle remote kameraer på grund af en enestående, patenteret energibesparende integreret elektronik design. Det giver mulighed for kameraet til at arbejde i lang tid efter en gang solar opkrævet.


Olie & Gas miljøovervågning

图片13.jpg

Sunwebcam er trådløs surveill ancecameras udviklet til barske miljøer, med forrevne allweather indhegninger pres forseglet til IP67. Det er helt selvstændig, med en kort kabel til den medfølgende solpanel.


Miljøovervågning

图片14.jpg

100% trådløst/solar data og billede collection. Cloud-tjeneste giver en turn-key løsning for miljømæssige ingeniører og videnskabsfolk til at fokusere på dataene.


Powerline-inspektioner

图片15.jpg

Fjernovervågning og sikkerhed af el-nettet er så vigtig som nogensinde. Sunwebcam og Cloud-tjeneste giver en end-to-end løsning til fjernovervågning af elektriske understationer og andre kritiske infrastruktur områder. Den omfattende funktionssæt giver datalogning, advarsler og alarmer og billedarkiv.


Dam

图片16.jpg

Ideel til udendørs brug, hjælpe med at overvåge især i store områder uden elnettet eller vagter, som dam, reservoir, bay, osv. Spare udgifterne til typiske løsninger inddrage dyre kommunikation infrastruktur og sikkerhed omkostninger.


Undersøgelse