Solkamera

Solkamera

Vores Sunwebcam, det trådløse cellulære kamera system, drives af solen og kræver kun et cellulært signal til at fungere autonomt overalt i verden 24/7/365! Udstyret med et internt batteri, er Sunwebcam designet til de værste miljøfarer, samtidig med at den øjeblikkelige video og ...

Produktdetaljer

Vores Sunwebcam, det trådløse cellulære kamera system, drives af solen og kræver kun et cellulært signal til at fungere autonomt overalt i verden 24/7/365! Udstyret med et internt batteri er Sunwebcam designet til de værste miljømæssige farer, samtidig med at du giver øjeblikkelig video og billeder fra din fjernbetjente sikre placering, selv under blackout-forhold.

1.jpg

Hvad Sunwebcam kan gøre

Sunwebcam tillader det

24 timers videooptegnelser

Tag billeder på planlagt

Modtag tekst eller e-mail-advarsler, hvis en person eller et køretøj er til stede, mens du sikkerhedskopierer opbevaring af al din video og billeder i vores cloud-software til gennemgang

Fjernskærm via pc og mobilapp

Fjernbetjening kameraet ved hjælp af pc eller mobile enheder

Cloud services forbindelse med cellulær datakommunikation og cloud software på månedsbasis, betaler du simpelthen når du har brug for ny video og billeder

5.jpg

Det er meget vigtigt at indsamle information til studier til overvågning af miljø- og landbrugsområder, men samtidig meget tidskrævende og til tider inkonsekvent på grund af tilgængeligheden af ​​den person, der udfører disse undersøgelser. Den mest effektive måde at indsamle information til miljø- og landbrugsforskning er at have 24/7-overvågning, men det er en meget dyr opgave, når man overvejer medarbejdertid og rejse.

7.jpg

Sunwebcam giver mulighed for 100% trådløs / sol data og billedindsamling. Cloud Service leverer en nøgleopløsning til miljøingeniører og forskere til at fokusere på dataene.

TRAFFIC & ROADS

Sunwebcam giver en overkommelig trafikovervågning for byer i enhver størrelse, hvilket sparer omkostningerne ved

Typiske løsninger indebærer dyrt planlægning og teknik, kommunikationsinfrastruktur, trenching og it-udgifter til proprietære softwaresystemer og servere.

20.jpg

Systemets lille størrelse og lette vægt gør det muligt at placere dem på eksisterende infrastruktur som lyspoler, trafikpoler, broer, træer.

Cloud Service giver en komplet forvaltning af kameraerne, links til offentlige visningssider for trafiktilgængeligheder i realtid.

30.jpg

KONSTRUKTION

50.jpg

Fordelene er:

Beskyttelse af jobsite tyveri

Jobsite tilstand live look

Forsikring hævder beskyttelse

Hold interessenter informeret

Reducere rejseomkostninger på stedet

Projektmarkedsføring

Visuel revisionsspor - reducere forpligtelser

Reducer projekttvister, administrer underleverandører og milepæle

1.jpg

Fjernovervågning og sikkerhed i elnettet er lige så vigtigt som nogensinde. Uanset om du har brug for at overvåge udstyr eller beskytte mod tyveri og manipulation, er det afgørende for din drift at have overvågning i realtid.

ELEKTRISK POWER GRID SECURITY

61.jpg

Sunwebcam og Cloud Service tilbyder en end-to-end løsning til fjernovervågning af elektriske understationer og andre kritiske infrastrukturområder. Det rige funktionssæt indeholder datalogning, advarsler og alarmer og billedarkiv.

62.jpg

OLIE & GAS & MINING

Sunwebcam er trådløse overvågningskameraer designet til barske miljøer, med robuste vejrindkapslinger, som er forseglet til IP67. Det er helt selvstændigt, med et kort kabel til det medfølgende solpanel.


Undersøgelse